Meubelmakerij

Ambachtelijke meubelmakerij :
Eén van de sterke punten van Van Burgsteden Antiek is onze ambachtelijke meubelmakerij. Wenst u een op maat gemaakte klassieke tafel, een televisiemeubel of Engels antiek? Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen uw bijzondere wensen vertalen naar een prachtig meubel naar uw individuele smaak. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw persoonlijke wensen in elke vorm en afwerking voor u realiseren.

Alles volgens uw wensen :
Na een bezoek bij u thuis stemmen wij onze werkwijze volledig af op uw wensen en eisen. Die worden verwerkt in een vrijblijvende offerte. Pas wanneer het ontwerp helemaal naar uw wens is, beginnen wij met het vervaardigen van uw unieke antieke meubels. Wij nodigen u graag uit om vooral tijdens het ambachtelijke proces de meubelmakerij te bezoeken. Zo kunt u met eigen ogen zien of alles naar wens verloopt.

Televisiekasten: persoonlijk maatwerk :
Volledig op maat gemaakte televisiekasten zijn een goed voorbeeld van het persoonlijke maatwerk dat wij kunnen leveren. Volledig naar uw wens bedenken wij samen met u mooie en praktische oplossingen voor uw flatscreen-TV en bijbehorende apparatuur. Heel fraai zijn de ingenieuze systemen waarbij het scherm in het meubel kan verdwijnen. Op deze wijze krijgt televisiekijken een extra dimensie. Wij kunnen altijd een stijlvolle toepassing vinden voor uw televisie en geluidsapparatuur.