Over ons

Van Burgsteden Meubelmakerij is gespecialiseerd in vruchtenhouten tafels, die vakkundig gerestaureerd zijn door ambachtelijke meubelmakers. De tafels worden op kleur gebracht en voorzien van een beschermlaag wat zorgt voor een warme, satijnzachte uitstraling. Deze laag vormt tevens bescherming tegen kringen, zodat op deze antieke tafels geleefd mag worden.

30 jaar geleden ontstond Van Burgsteden Meubelmakerij, naast mijn passie voor antiek, heb ik een enorme interesse ontwikkeld voor het maken van meubels op maat.

De kracht van Van Burgsteden zit hem door de jaren heen in het creëren van oplossingen. Ik vind het leuk om een idee van een klant om te zetten in een schets, waarbij ik vooral denk aan de mogelijkheden en de verhoudingen van het meubel.

In onze showroom vindt u twee etages vol met antieke en nieuw gemaakte meubelen. Ook kunt u op een tv-scherm de in opdracht gemaakte meubels bezichtigen.

Nadat u een beeld heeft gekregen van alle mogelijkheden en de sfeer heeft geproefd gaan wij graag met u in gesprek over al uw meubelwensen.

We denken dan vrijblijvend met u mee. U houdt daarbij uiteraard grip op uw budget. Door te wisselen van materialen is zo’n beetje alles mogelijk.

Wij verwelkomen u heel graag bij ons in de showroom met een kop koffie!

Met creatieve groet,
Frank van Burgsteden